Algemeen


Caravan-Centrum Schouwen-Duiveland is al jaren een bekend gezicht als leverancier van stacaravans en chalets. De caravans worden voornamelijk verkocht op Camping De Duinhoeve en Camping Nieuw-Leven te Burgh-Haamstede.

Ons Caravan-Centrum werkt samen met diverse sta-caravan bouwers en leveranciers met een divers aanbod van zowel aluminium sta-caravans als chalets in verschillende uitvoeringen. Alle merken hebben hun eigen modellen en makelij. Graag adviseren wij u.

Na de aanschaf van uw caravan of chalet en nadat u een standplaats heeft uitgezocht, zullen wij de caravan of chalet ook plaatsen en aansluiten op de bestaande voorzieningen van de camping. Heeft u later problemen, en niet alleen in de garantie termijn, staat er een prima servicedienst voor u klaar !

Kortom: In Caravan-Centrum Schouwen-Duiveland vindt u een betrouwbare partner, die u helpt bij aanschaf, bemiddeling en afhandeling van uw nieuwe vakantieverblijf !


Active ImageCaravan-Centrum Schouwen-Duiveland
Kloosterweg 85
4328 GP Haamstede
Tel.: 0111-651245
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.Alle gegevens die op deze website voorkomen, worden onder voorbehoud verstrekt. Aan voorbeelden en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.