Algemeen

  Caravancentrum Schouwen-Duiveland bemiddeld op professionele wijze in de verkoop van nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets op Camping de Duinhoeve en Camping Nieuw-Leven te Burgh-Haamstede.

  Verkoopbemiddeling.
  De verkoopprijs wordt met de verkoper besproken in een bemiddelingscontract vast gelegd. De verkoopprijs is marktconform. De verkoper hoeft niet te onderhandelen met potentiele kopers en hoeft niet beschikbaar te zijn voor bezichtigingen. Al deze taken worden door het Caravancentrum op een nette en zakelijke manier uitgevoerd. De stacaravan/chalet dient door de verkoper in verkoopklare conditie te worden gebracht. De verkoper blijft eigenaar van de caravan tot het moment van verkoop en kan deze tot datum overdracht tijd blijven gebruiken.

  Koopbemiddeling.
  Het Caravancentrum helpt u bij aanschaf en bemiddeling van uw nieuwe vakantieverblijf !
  Voor nieuwe stacaravans en chalets zijn er op Camping de Duinhoeve en Camping Nieuw-Leven standplaatsen bij ons in bemiddeling. De leveranciers waarmee wij samen werken hebben een divers aanbod in stacaravans en chalets, in verschillende modellen en uitvoeringen. Ook worden gebruikte caravans door ons aangeboden die al op de plaats staan, eventueel met overname inventaris, schuurtje, terras en tuin.

  Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Active ImageCaravan-Centrum Schouwen-Duiveland
  Kloosterweg 85
  4328 GP Haamstede
  Tel.: 0111-651245
  Email:
  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  Alle gegevens die op deze website voorkomen, worden onder voorbehoud verstrekt. Aan voorbeelden en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.